Fenerbahçe kaç maç sonra kaybetti?

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında aldığı bu yenilgiyle ikincilik şansını oldukça zora soktu.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Antalyaspor'a 1-0 kaybederek 7 resmi maç sonra sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi


Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında önemli bir pozisyon üretemeyen Fenerbahçe, kalesinde gördüğü tehlikelere karşı soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

İkinci yarının başında 47. dakikada Deniz Kadah'la öne geçen Antalyaspor karşısında sarı-lacivertliler, rakip kaleden sadece Alper Potuk'la bir pozisyonda tehlike oluşturabildi. Farkı artırma fırsatlarını değerlendiremeyen Antalyaspor, sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı.

Süper Lig'de son 5 haftadır, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe'ye yaklaşık 2 ay sonra yenilgiyi Antalyaspor hatırlattı. Sarı-lacivertliler Antalyaspor'dan önce 17 Mart'ta yine sahasında Atiker Konyaspor'a kaybetmişti.

FENERBAHÇE 2. OLABİLİR Mİ?

Fenerbahçe, aldığı bu yenilgiyle ikincilik şansını oldukça zora soktu.

Maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir'in 9 puan gerisine düşen sarı-lacivertliler, bir karşılaşma eksiği bulunan Beşiktaş'ın ise 8 puan arkasında bulunuyor.

Son 3 haftaya 57 puanla 3. sırada giren Fenerbahçe, geri kalan maçlarda bu konumunu korumaya çalışacak.

ANTALYASPOR, TRABZONSPOR'U YAKALADI

Antalyaspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda Kadıköy'den önemli bir 3 puan çıkardı.

Trabzonspor'un Adanaspor'la 1-1 berabere kalmasını iyi değerlendiren Antalyaspor, puanını 49 yaparak, bordo-mavili takımı yakaladı. Son 3 haftaya aynı puanda giren Trabzonspor 5., Antalyaspor ise 6. sırada bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri