Fenerbahçe ile anılan Giroud, Chelsea'nin teklifini reddetti

İngiliz basını, adı transfer dönemidne Fenerbahçe ile anılan Fransız futbolcu Giroud için yeni bir iddia ortaya attı.

FutbolArena Dış Haberler - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'da forma giyen Fransız futbolcu Grioud bir süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. İngiliz basını Giroud'un geleceği hakkında yeni bir iddiayı gündeme taşıdı.


Fenerbahçe Haber: Fenerbahçe, Giourd'u transfer edecek mi?


İngiliz basınından Daily Mirror, Chelsea'da forma giyen ancak fazla forma şansı bulamadığı gerekçesi ile takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini veren Grioud'nun yeni sözleşmeyi kabul etmediğini öne sürdü. Habere göre, Chelsea yönetimi Giroud'un sözleşmesini yenilemek istedi ancak Fransız golcü, Chelsea'nin 1 yıllık sözleşme uzatma teklifini reddetti.

GIROUD'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Chelsea'de Higuain'in transfer edilmesinin ardından kadroda lig maçlarında fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılacağı iddia edilen Giroud, geleceği hakkında RTL'ye konuştu. Sürekli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini belirten Giroud, ülkesine de dönebileceğini belirtti.

"BAŞKA TAKIMA GİDEBİLİRİM

"
Chelsea'den ayrılma konusunda sinyaller veren Fransız futbolcu, "Ben ocak ayından bu yana oynamaya çalışıyorum. Sadece Avrupa Ligi maçlarında oynayacağımı biliyorum ve bu konuda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Chelsea'den başka bir takıma gitmek beni rahatsız etmez. Daha fazla oynadığım sürece Fransa'ya da dönebilirim." dedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri