Fenerbahçe, Hüseyin Göçek ile kaybetmiyor (Karabük FB maçı hakemi)

Süper Lig'de Karabükspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kardemir Karbaükspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk şansını son maça kadar sürdürmey isteyen Fenerbahçe, ligden düşen rakibi karşısında farklı kazanarak averaj olarak avantaj sağlamaya çalışacak. Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Fenerbahçe Haberleri: Hüseyin Göçek'in yönettiği maçlarda Fenerbahçe kazanıyor mu? (10 Mayıs 2018)


Fenerbahçe, Hüseyin Göçek yönetiminde bugüne kadar çıktığı 24 maçta 1 kez kaybetti. Sarı lacivertli takım söz konusu maçlarda 17 galibiyet, 6 beraberlik elde etti. Fenerbahçe, Hüseyin Göçek'in yönettiği son 15 maçta ise hiç kaybetmedi ve 11 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.


Hüseyin Göçek kimdir kaç yaşında, kariyeri?


Hüseyin Göçek; 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Leventspor altyapısında futbola başlayan Göçek, Beşiktaş Spor Kulübü'nün altyapısında futbola devam etti. Göçek, O yıllarda boyunun çok uzun olmasından dolayı, Ortaköy'deki Gaziosmanpaşa ortaokulunda okul takımında basketbola başladı. Ortaokul yıllarında okul takımlarıyla başlayan basketbol hayatına Galatasaray Spor Kulübü yıldız ve genç takımlarında devam etti. Lise dönemi Kabataş Erkek Lisesi'nde geçti. O dönem hem okul takımlarında hem de kulüp takımlarında oynadı.

Liseyi bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nin İnşaat Mühendisliği fakültesini kazandı.Üniversitede okurken de Ülkerspor'un genç takımlarında basketbol oynadı. Ülkerspordan sonrada basketbola sırasıyla Kurtuluşspor ve Tekelspor A takımlarında devam etti. Ailesinin yönlendirmesiyle futbol hakemliği kursuna yazıldı. 1996 senesinde, Ahmet Erdoğan'ın açtığı kursu iki haftalık bir eğitim alarak tamamladı. Daha önce basketbol ve futbol oynamasından dolayı atletik sınavından çok iyi bir dereceyle geçen Göçek, hakem oldu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri