Fenerbahçe Haber: Ersun Yanal'dan flaş Valbuena ve Ayew kararı

Bursaspor maçında oynadıkları kötü oyun nedeni ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Valbuena ve Andre Ayew'e artık forma şansı vermeyeceği iddia edildi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de ikinci devrenin ilk maçında Bursaspor deplasmanında 88. dakikada yediği golle 1 puana razı olan Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın sürpriz kararlar aldığı iddia edildi. Ersun Yanal'ın Bursaspor maçında performansından memnun olmadığı Valbuena ve Andre Ayew'i Malatyaspor maçında düşünmediği belirtildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan Bursaspor maçından sonra radikal kararlar aldığı iddia edildi. Ersun Yanal'ın Bursaspor maçında performansından memnun kalmadığı Valbuena ve Andre Ayew'in üstünü çizdiği belirtildi.

SOYUNMA ODASINDA TEPKİ GÖSTERDİ

Bursaspor'un attığı golde Valnbuena'nın yerde kalması ve pozisyonda Ayew'in oyuncuyu takip etmemesi Ersun Yanal'da infiale neden oldu. Soyunda odasında da iki oyuncuya tepki gösteren Ersun Yanal'ın transferlerin tamamlanması halinde bu iki oyuncuya kadroda yer vermeyeceği iddia edildi.


Fenerbahçe transfer yapacak mı?


Bursaspor karşısında kötü gidişatın devam ettiği Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Ali Koç ile transfer konusunda görüşme gerçekleştirdi. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ersun Yanal'ın Ali Koç ile görüşerek: "Bu işin şakası yok. Transferler yapılmalı." dediği belirtildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri