Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maçın VAR hakemi açıklandı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Kadıköy'de oynanacak maçın hakemi Ali Palabıyık olarak açıklanmıştı. TFF, merakla beklenen derbinin VAR hakemin de Bülent Yıldırım olarak açıkladı. Derbinin AVAR hakemi ise Ali Şansalan olacak.

Fenerbahçe - Galatasaray derbi VAR hakemi kim oldu?


Kadıköy Ülker Stadı'nda bu akşam 19.00'da başlayacak olan kritik derbi öncesi VAR hakemi belli oldu. Bülent Yıldırım'ın VAR hakemi olarak görev yapacağı karşılaşmada AVAR hakemi olarak Ali Şansalan görev yapacak.

Bülent Yıldırım kimdir, kaç yaşında?


Bülent Yıldırım (d. 1 Mart 1972 Kayseri), Türk futbol hakemi. 23 yıldır hakemlik yapıyor. Süper ligdeki kariyeri 2003-2004 sezonu 4. haftasındaki Elazığspor-Adanaspor maçıyla başladı. Türkiye profesyonel liglerinde bugüne kadar 317 müsabakada görev aldı.

1 Ocak 2011 tarihi itibari ile UEFA tarafından 1. kategori (Premier Category) hakemliğe yükseltildi.

UEFA tarafından üst düzey müsabakalarda görevlendirilmiş, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasında grup eleme maçlarından Ukrayna-İsveç, İtalya-İrlanda Cumhuriyeti, yarı finalde ise İspanya-Portekiz mücadelesinde çizgi hakemi olarak görev yaptı.

FIFA hakemliği için 2014 yılında yapılan Yo-Yo testlerini geçemeyen Yıldırım listeden çıkartılmıştır.[1] 2015-16 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 9 hakem ile ilk kez profesyonel sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta?


Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki mücadelesi Türkiye'de hayatı durduracak. Kıtalararası dev derbinin heyecan fırtınası milyonları ekrana kilitleyecek. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 14 Nisan 2019 Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Dev derbi beIN Sports 1 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak. Öte yandan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin canlı skor takibi ve dakika dakika anlatımını FutbolArena'dan takip edebilirsiniz.

Son dakika Spor Toto Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri