Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan: "Arda Turan kıskanıldı. Aziz Yıldırım zamanında..."

Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan, Arda Turan'ın yaşadığı sorunlara ve transfer sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Barcelona'dan ayrılacak olan Arda Turan Medipol Başakşehir'e transferi an meselesi. Arda'nın Milli Takım ve Barcelona'da yaşadığı süreçle alakalı Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan A Spor'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe Arda Turan'a transfer teklifi yaptı mı?


Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan, Arda Turan'la ilgili şunları söyledi.

Arda Turan gelmiş geçmiş en iyi oyuncu. Oynadığı kulüp, Dünyanın en iyi kulübü. Hakkıyla oynadı. Dönelim 6 ay evveline. Bakım kimlerle oynuyordu o takımda. Messi, Neymar. Daha ne yapsın bu arkadaş? Kıskançlıktan silinmeye çalıştı. Arda gibi bir futbolcuyu her takım ister. Ancak almak önemli. Hangi takım alırsa büyük bir katkı sağlar. %80 katkı sağlar. Hem oynayan oyuncu, hem de oynatan bir oyuncu.

"ARDA'NIN FENERBAHÇE'YE GELMESİNİ HALA İSTERİM"

Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye gelmesini ben hala isterim. Fenerbahçe istiyordu zaten. 3 sene önceydi. Bir gün Aziz Yıldırım'ın ağzından duydum. Arda'ya bizim kapımız her zaman açıktır diye. İstiyorlardı. Şimdi Arda'yı almanın tam zamanı. Çünkü Arda'yı maalesef kendi kulübü istemiyor. Olabilir. Futbol bu. Eğer ben Fenerbahçe'de olsam Arda'yı alırım.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri