Fenerbahçe, Eljif Elmas'a takım arıyor

Fenerbahçe'nin sezon başında Makedonya'dan transfer ettiği 18 yaşındaki yıldız adayı Eljif Elmas için yönetim takım arıyor.

FutbolArena - Fenerbahçe'de ara transfer döneminde takviyeler yapmaya hazırlanırken yabancı kontenjanı nedeniyle yönetimin eli kolu bağlandı. Yönetim, çözümü Eljif Elmas'ı kiralık olarak göndermekte arıyor.

Lisans sorunu nedeniyle Eljif Elmas'ı oynatamayan Fenerbahçe şimdi de yabancı kontenjanına takıldı. Yönetim ise bu konuda önemli bir karar aldı.


Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı kadroda tutacak mı?


Fotomaç'ın haberine göre, Ocak ayından itibaren Fenerbahçe'de forma giyme şansına sahip olan Eljif Elmas yabancı kontenjanına takıldı. RVP'nin yerine yabancı transfer edilecek. Bu yüzden Eljif Elmas için yine kontenjan boşalmıyor. Kocaman onun sürekli forma giyebileceği yabancı bir takıma kiralanmasını istiyor.

EN İYİ GENÇ OYUNCU SEÇİLMİŞTİ

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ermesine rağmen Ocak ayına kadar oynatılamayacak olan Eljif Elmas, Makedonya Futbol Federasyonu tarafından “Yılın en iyi genç futbolcusu" ödülüne layık görüldü. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Eljif Elmas, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Makedonya'da en iyi genç oyuncu seçilmesiyle ilgili Eljif, “Seçildiğim için çok mutluyum. İnşallah böyle başarılar daha sonra da gelir. Aileme, milli takımım ve eski takımım Rabotnicki'ye çok teşekkür ederim. Çünkü onlar beni çok desteklediler. İnşallah Fenerbahçe'ye de çok katkım olur" dedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri