Fenerbahçe, Deniz Türüç transferini bitirdi mi?

Fenerbahçe'nin transferde Kayserispor forması giyen Deniz Türüç ile anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerden biri olan Deniz Türüç konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kayserispor forması giyen milli futbolcuyla uzun süredir görüşmelerini sürdüren sarı lacivertliler transferi bitirme aşamasına getirdi. Fenerbahçe transfer haberleri 2019 aramalarında günün öne çıkan gelişmeleri burada.

Fenerbahçe Transfer: Deniz Türüç, Fenerbahçe ile anlaştı mı?


Kayserispor'da geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Deniz Türüç için Galatasaray ile birlikte Fenerbahçe de devredeydi. Sarı lacivertlilerin oyuncuyla büyük ölçüde anlaştığı ve önümüzdeki günlerde resmi olarak da açıklamayı planladığı öğrenildi.

EROL BEDİR NE DEDİ?

FutbolArena'ya özel açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç transferiyle ilgili şunları söyledi:

"Avusturya kampını dün tamamladık. Deniz'e ve ona talip olan kulüplere verdiğimiz süre 3 Ağustos tarihinde doluyor. Deniz ile ilgilenen kulüplerle büyük oranda zaten mutabık kalmıştık. Yani benimle ayrıca bir görüşme yapmalarına gerek yok. Eğer oyuncuyla anlaştılarsa sadece detayları konuşuruz. Burada tercih hakkı Deniz Türüç'ün. Deniz bir takımla anlaştıysa bize de onun yolunu açmak düşer. Dün geceden itibaren gelen bilgiler Deniz Türüç'ün kendi hakları konusunda Fenerbahçe ile anlaştığı yönünde. Ben, Deniz izinde olduğu için görüşmedim. Eğer böyle bir durum varsa 1-2 gün içinde zaten transfer tamamlanmış olur."

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri