Fenerbahçe, Borajet'ten etkilenecek mi?

Fenerbahçe'nin sponsorlarından olan Borajet'in bir süre uçuşlara ara vereceğini açıklamasının ardından sarı lacivertlilerin bu durumdan etkilenip etkilenmeyeceği merak ediliyordu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray deplasmanında 1-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi potası için yeniden iddialı konuma gelen Fenerbahçe'de, kulübün sponsorları arasında yer alan Borajet'in uçuşlara ara vereceğini açıklaması endişe yaratmıştı.

Borajet, Fenerbahçe'den sponsorluğunu çekecek mi?


Sarı lacivertli kulüp, Avrupa maçlarında takımın forma sponsoru olan Borajet ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağını belirtti.

Fenerbahçe'nin sezon başında 3 yıllık sponsorluk anlaşması yaptığı Borajet'in uçuşlara bir süre ara vereceğini açıklamasının ardından gözler sarı lacivertli kulüple yapılan anlaşmaya çevrilmişti. Fenerbahçe'den yapılan bilgilendirmede Borajet ile ilgili yapılan anlaşmada herhangi bir aksaklığın yaşanmayacağı ve yapılan anlaşmanın aynen devam edeceği bildirildi.

Borajet'in uçuşlardan çekilme konusunda yaptığı açıklama


"Yurtiçinde ve dışında 80 farklı noktaya hizmet veren Türkiye'nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet Havayolları SBK Holding bünyesine devredilmesinin ardından dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak İstanbul 3. Havalimanı'na çok daha güçlü olarak hizmet verme hazırlığını sürdürmektedir. Borajet Havayolları yeniden yapılanma çalışmaları neticesinde filosunda aktif olarak bulunan 10 adet uçağın 6'sının teknik arıza ve parça eksikliğinden dolayı uzun süredir yerde kalması sebebiyle oluşan teknik sorunların giderilerek uçulabilir duruma gelmesi uzun süre alacağından dolayı, müşteri mağduriyeti ve ticari itibar göz önüne alınarak filonun yenilenip yeni uçuş rotalarının ve planlamaların yapılması için uçuşlarına geçici bir süre ara vermiştir"

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri