Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ATV canlı şifresiz izle

Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor Ziraat Türkiye Kupası maçı şifresiz olarak canlı nasıl izlenir sorusunun cevabı haberimizde. 

Fenerbahçe Beşiktaş ATV şifresiz izle! Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beşiktaş maçını izlemek isteyen futbolseverler için tüm detayları bir araya getirdik. Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle seçeneği var mı? Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz izlemenin yolları var mı? Tüm soruların yanıtları haberimizde.

Fenerbahçe Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 57 puanla 4. sırada yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Fenerbahçe, yarı finale kadar sırasıyla Adana Demirspor, İstanbulspor ve Giresunspor'u eledi.

Beşiktaş ise bu sezon Spor Toto Süper Lig'in 29. haftası itibariyle 59 puanla 2. sırada bulunuyor. Siyah beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Manisaspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği'ni yenerek Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı 2-2 beraberlikle sona erdi. Rövanşta rakibini eleyen taraf, finalde Akhisarspor'un rakibi olacak.

Fenerbahçe Beşiktaş sakat, cezalı futbolcular


Fenerbahçe'de Yiğithan Güveli, Beşiktaş'ta ise Atınç Nukan sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler. Son 10 yılda, Aykut Kocaman ile Şenol Güneş 19 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Aykut Kocaman yönetimindeki takımlar 8 , Şenol Güneş yönetimindeki takımlar 5 galibiyet elde ederken 6 maçta beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Dirar, Mehmet Topal, Josef, Aatif, Giuliano, Soldado

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Oğuzhan, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Canlı Skor


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 19 Nisan Perşembe günü saat 20:30'ta Beşiktaş'ı konuk edecek. 50.509 kişi kapasiteli Ülker Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele ise ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca bu mücadelenin skor takibini FutbolArena'dan da yapabilirsiniz.



ATV frekans bilgileri Canlı İzle


atvnin SD ve HD yayınları yeni uydu değerlerini uydu alıcılarına aşağıdaki biçimde yükleyebilirsiniz; SD ve HD yayınlarımız tek frekanstan tarattırılıcaktır.

Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre ; ' TP FREKANSI ' , ' ALIŞ FREKANSI ' , ' FREKANS ' , ' UYDU FREKANSI ' seçeneklerinden biri belirecektir , YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak atv yeni frekansı olan ' 12053 ' değerini girin.

Yine aynı pencerede ' SEMBOL ORANI ' yada ' SYMBOL RATE ' değeri olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak ' 27500 ' girin..

Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.

Frekans değerleri aşağıdadır;

Frekans : 12053 Mhz
Symbol Rate : 27500
FEC : 5/6
Pol : Yatay ( Horizontal )

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri