Fenerbahçe, Beşiktaş derbilerinde ilk gölün önemi büyük

Ülker Stadı bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda muhteşem bir derbi müsabakasına sahne olacak. Fenerbahçe 2-2'nin rövanş karşılaşmasında Beşiktaş'ı sahasında ağırlayacak.

FutbolArena Detay - Kupada dev derbi günü. Fenerbahçe ve Beşiktaş bu akşam Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde karşı karşıya gelecek. Dev mücadele öncesinde ise istatistikler dikkatleri çekiyor.

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE İLK GOLÜ ÖNEMİ

Fenerbahçe bu akşam sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakası kapsamında oynanacak dev derbi öncesinde ise ilk golün önemi dikkatleri çekiyor. İki takımın oynadığı son derbilerde ilk golü atan takım kaybetmiyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş takımları arasında oynanan son 28 karşılaşmada ilk golü atan takım sadece 3 kez yenildi.

Fenerbahçe - Beşiktaş ilk 11'ler


Fenerbahçe (Muhtemel): Volkan, İsla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Giualiano, Dirar, Aatıf, Soldado

Beşiktaş (Muhtemel): Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Medel, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Negredo

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman? Canlı Skor


Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20.30'da başlayacak olan müsabaka 50.509 kişi kapasiteli Ülker Stadyumu Stadı'nda oynanacak ve karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Bu müsabaka ATV'den naklen yayınlanacak.

Öte yandan Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz.


FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ CANLI SKOR

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri