Fenerbahçe - Akhisarspor canlı İZLE | FutbolArena TV CANLI

Fenerbahçe - Akhisarspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe - Akhisarspor maçı öncesi tüm gelişmeler FutbolArena TV'de. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe - Akhisarspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe - Akhisarspor maçı öncesi stüdyodan ve stadyumdan canlı bağlantılarla maça dair tüm gelişmeler FutbolArena TV'de.


Fenerbahçe - Akhisarspor Süper Lig Puan Durumu


Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftaya girilirken, Galatasaray liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-Kırmızılı takım 11 Mayıs Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda kritik bir 90 dakika mücadelesine çıkacak. Galatasaray'ı sırası ile Başakşehir, Beşiktaş, Trabzonspor, Malatyaspor ve Trabzonspor takımları takip ediyor.

Küme düşme hattında ise Akhisarspor, BB Erzurumspor ve Bursaspor ligin son sırasında yer alıyor. Bu 3 takımı sırasıyla Göztepe, Ankaragücü, Kayserispor, Fenerbahçe ve Sivasspor takip ediyor.


Fenerbahçe - Akhisarspor var hakemi


Fenerbahçe'nin, Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam sahasında Akhisarspor ile karşılaşacağı maçın Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Cüneyt Çakır oldu. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, bu akşam evinde Akhisarspor ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Mustafa Savranlar yapacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak bu mücadelenin VAR hakemi de Cüneyt Çakır oldu. Çakır'a AVAR olarak Tarık Ongun eşlik edecek. (İHA)

Fenerbahçe - Akhisarspor maçı ne zaman?


Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Akhisarspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe - Akhisarspor maçı saat 19:00'da başlayacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri