Fenerbahçe 2-1 Cagliari maç özeti ve golleri (İZLE)

Fenerbahçe 2-1 Cagliari. Fenerbahçe hazırlık maçında Cagliari ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Cagliari maç özeti ve golleri haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe hazırlık maçı kapsamında Ülker Stadı'nda İtalya'nın köklü ekiplerinden Cagliari ile karşılaştı. Fenerbahçe, Cocu yönetiminde çıktığı hazırlık maçından 2-1'lik sonuç ile galip ayrıldı. Fenerbahçe Cagliari maçı özeti ve golleri haberimizde.


FENERBAHÇE CAGLİARİ MAÇ ÖZETİ


Fenerbahçe, Cagliari ile hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli takım güzel futbol ile İtalyan temsilcisini 2-1'lik skor ile mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe mücadeleye Volkan Demirel, Isla, Roman, Skrtel, Hasan Ali; Josef, Elif; Ayew, Giuliano, Valbuena ve Alper ilk 11'i ile başladı.

ANDRE AYEW İLK KEZ SAHNE ALDI

Mücadeleye hızlı başlayan Fenerbahçe, Alper Potuk'un 51. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe, Elif Elmas'ın pasında Alper Potuk'un attığı gol ile mücadelede durumu 2-0'a getirdi.

İtalyan ekibi 68. dakikada Marco Sou'nun attığı gol ile farkı 1'e indirirken karşılaşmanın geri kalan süresinde gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe, Cagliari karşısında 2-1'lik galibiyet aldı.

ALİ KOÇ TRİBÜNÜNDE YER ALDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce söz verdiği üzere Cagliari maçını Migros tribününde sarı lacivertli taraftarlar ile birlikte izledi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri