Fenerbahçe 2-0 Csikszereda hazırlık maçı özeti (İZLE)

Fenerbahçe hazırlık maçında Csikszereda'yı 2-0 yendi. Fenerbahçe - Csikszereda maç özeti izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe, Romanya 2. Lig ekibi Csikszereda ile oynadığı hazırlık maçını Sinan Gümüş ve Serdar Aziz'in golleriyle 2-0 kazandı. Vitor Pereira yönetiminde ilk hazırlık maçını kazanan Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampında Csikszereda karşısında galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe - Csikszereda maç özeti izle için detaylar haberimizde.

FENERBAHÇE'NİN CSIKSEREDA MAÇININ GOLLERİ VE POZİSYONLARI

Canlı yayını olmayan karşılaşmayı yerinden takip eden TRT Spor muhabiri Kenan Pamuk, sosyal medyada karşılaşmayı şu ifadelerle aktardı:

Fenerbahçe, Pereira ile ilk hazırlık maçına 3-4-3 formatında çıktı. İlk 11'de Berke, Nazım, Lemos, Sadık, Caulker, Ferdi, Sosa, Mert Hakan, Sinan, Thiam ve Ademi yer aldı.

26. dakikada Fenerbahçe, Sinan Gümüş'ün attığı golle hazırlık maçında öne geçti. 1-0

İKİNCİ YARIDA 10 İSİM DEĞİŞTİ

Fenerbahçe ikinci yarıya Berke - Tisserand, Serdar Aziz, Novak - Bright, Gustavo, Zajc, Caner - Mesut, Samatta, Serdar Dursun 11'i ile çıktı.

56. dakikada Caner sol kanattan yerden içeri bıraktı, ceza sahasına koşu yapan Mesut Özil, yere yatan kalecinin üzerinden çok güzel aşırttı ama gol ofsayt nedeniyle geçerli olmadı.

67. dakikada Çok güzel bir Samatta-Mesut paslaşmasının ardından Bright içeride Mesut'un topuyla buluştu. Şutunu kaleci dışarı attı. Aynı dakikada korner kullanan Caner'in ortasında Serdar Aziz kafa vuruşuyla golü getirdi. 2-0

81. dakikada sol kanattan orta yine Caner... Ceza sahası içinde Serdar Dursun'un kafa vuruşu direkten auta gitti.

Özet görüntülerinin Fenerbahçe Youtube kanalından yayınlanması bekleniyor.

FENERBAHÇE YOUTUBE İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri