Fejsa Fenerbahçe'de! Sırp basını anlaşmayı duyurdu

Sırp basını Fenerbahçe'nin, Benfica'dan Fejsa transferinde sona geldiğini ve 30 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık anlaştığını yazdı. Transferin önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de Fejsa transferinde sona gelindi. Sırp basını önümüzdeki hafta Fejsa'nın Fenerbahçe'ye transferinin resmiyet kazanacağını yazdı ve yıldız futbolcunun Benfica'dan kesin olarak ayrılacağını duyurdu.


Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçe Fejsa transferi


Fenerbahçe'nin bir süredir gündeminde olan Fejsa ile anlaştığını duyuran Sırp basını, 30 yaşındaki futbolcunun 6 yıl sonra Benfica'ya veda ettiğini yazdı. MozzartSport Fejsa'nın Fenerbahçe ile 3 yıllığına karlı bir anlaşma yaptığını yazarken, Fejsa'nın teknik heyetle görüşerek daha fazla oynamak istediği bir kulübe gitmek istediğini, bu nedenle Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiğini söyledi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Fejsa için Benfica'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.


Fejsa (Benfica) kimdir?


2013 yılında Olympiakos'tan Benfica'ya transfer olan Fejsa, 30 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Fejsa bu sezon ligde 18 maçta forma giyerken, tüm kulvarlarda 33 maçta görev yaparak 2.753 dakika sahada kaldı. Gol ve asist katkısı yapamayan Fejsa'nın kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri