FB Transfer: Wilshere ve Bas Dost transferinde sıcak gelişmeler

Fenerbahçe'de Wilshere ve Bas Dost transferlerindeki son gelişmeleri, merak edilenleri FutbolArena TV Transfer Gündemi programında Senad Ok canlı yayında aktardı. 

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'nin gündeminde taraftarların merak ettiği Wilshere ve Bas Dost transferlerinde son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok, FutbolArena TV Transfer Gündemi programında aktardı.


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe Wilshere'i transfer edecek mi?


Fenerbahçe taraftarlarının merak ettiği Wilshere transferiyle ilgili olarak Senad Ok, "İmza olmadığı sürece bitti diyemeyiz. Wilshere serbest bir oyuncu. Buradaki önemli detaylardan biri şu, Wilshere İstanbul'a geldi. İstanbul'un önemli sitelerinden birinde 2-3 ev baktı. 2-3 evle alakalı kararını verecek. Ayrılırken durum buydu. Prensipte sıkıntı yok. Ancak imza olmadığı için beklemek gerekiyor. Wilshere'in İstanbul'a kadar gelip ev dahi bakması işin ciddiyetini gösteriyor." diye konuştu.


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Bas Dost Fenerbahçe'ye gelecek mi?


Bas Dost transferinin şu anda zor göründüğünü söyleyen Senad Ok, bu oyuncunun yüksek maaş ve imza parası istediğini, aynı zamanda bonservissiz alma konusunda sıkıntılar olduğunu kaydetti.

Senad Ok, "Bast Dost'un transferi biraz sıkıntılı. Sporting Lizbon, Bas Dost'un kontratını tek taraflı feshetme hakkında sahip olmadığını söylüyor. Dolayısıyla konu FIFA'ya taşınabilir. Fenerbahçe'nin bu riske gireceğini sanmıyorum. Bast Dost 5 milyon euro maaş ve 5 milyon euro imza parası istedi. Menajerinin de ciddi bir ücret talebi var. Hukuki ve mali olarak kolay görmüyorum. PSG de devrede. Milan devrede." ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Volkan Demirel Fenerbahçe'de kalacak mı?


Son olarak Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel'in 3 yıllık sözleşme istediğini söyleyen Senad Ok, "Volkan Demirel ile henüz anlaşma yok. Volkan Demirel'e, "Seninle ilgili kararı Cocu verecek." dendi. Volkan Demirel 3 yıllık sözleşme ve 1.5 milyon euro maaş istiyor. Tamamen kariyerini Fenerbahçe'de kapatmak istiyor. diye konuştu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri