FB Transfer: Volkan Demirel ile sözleşme yenilenecek mi? Sürpriz gelişme!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Volkan Demirel ile ilgili sözleşme yenileme görüşmeleriyle ilgili bazı pürüzler yaşanıyor. Volkan Demirel, Fenerbahçe'de kalacak mı? Detaylar haberimizde.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları devam ederken Volkan Demirel ile ilgili yeni sözleşme görüşmeleri de sürüyor.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe, Volkan Demirel ile sözleşme yeniledi mi? (5 Temmuz Perşembe)


Fenerbahçe'deki sözleşmesi sezon sonunda sona eren ve şu anda sözleşmesi olmadığı için Fenerbahçe ile antrenmanlara çıkamayan Volkan Demirel ile Ali Koç yönetiminin görüşmeleri sürdürdüğü fakat iki taraf arasında bazı pürüzlerin yaşandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe''nin yeni çalıştırıcı Philip Cocu ile de görüşen Volkan Demirel ile yeni yönetim maaş konusunda istenilen noktaya gelemedi.Fenerbahçeli idareciler, 37 yaşındaki Volkan'a TL üzerinden ödeme yapmak istedi. Ancak deneyimli kaleci bu teklife sıcak bakmadı.

Volkan Demirel ile görüşmelerin önümüzdeki günlerde yeniden yapılması bekleniyor.


Volkan Demirel'in bu sezonki performansı


Volkan Demirel, 25 maçın 9'unda kalesini gole kapatırken ortalaması %36 oldu. Volkan Demirel bu rakamla Fernando Muslera'nın ardından ligin oynadığı maç sayısına göre en az maçta forma giyen kalecisi oldu. 33 lig maçında mücadele eden Fernando Muslera 13 maçta kalesini gola kapattı ve %39,4'lük bir ortalama yakalamıştı.Volkan Demirel bu sezon oynadığı 25 lig maçında ise23 kez kalesinde gol gördü. Volkan Demirel, ceza sahası içinden çekilen 32 şutun 17'sinde kalesine gole kapatırken ceza alanı dışından da 6 gole engel olamadı.

Sarı lacivertlilerle ilgili gelişmeleri Fenerbahçe Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri