FB Transfer: Valbuena'ya yurt dışından transfer teklifi! Aykut Kocaman...

Fenerbahçe'de bu sezon Aykut Kocaman tarafından ilk 11 yüzü göremeyen Valbuena'ya yurt dışından teklif yağarken, Fransız yıldızın kulüpteki geleceği ise Aykut Kocaman'ın kalıp kalmayacağına bağlı. 

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında Aykut Kocaman tarafından ilk 11'e alınmayan Fransız yıldız Valbuena'nın gelecekte takımda kalıp kalmayacağı merak konusu. Öte yandan Fransız yıldıza yurt dışından teklif yağıyor.


Valbuena Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?


Aykut Kocaman'la yıldızı bir türlü barışmayan Valbuena'nın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı yönetimin teknik direktör kararına bağlı. Aykut Kocaman'ın yeni sezonda Fenerbahçe'de kalması halinde ayrılacak olan Valbuena'ya, bu zamana kadar Arap ülkeleri ve Çin'den transfer teklifi gelirken, Fransız yıldız ise ağırlıklı olan ABD Majour Lig MLS'den gelen tekliflere sıcak bakıyor.

Bu gelişmelerin ardından Valbuena, seçim sonrasında Aykut Kocaman'ın görevde kalıp kalmayacağını bekleyecek ve duruma göre kendisine bir yol haritası belirleyecek.

Valbuena'nın Fenerbahçe performansı


Valbuena bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 28 maçta 7 gol atarken, 9 asist yaptı. Fransız yıldız Türkiye Kupası'nda 7 maçta 1 gol, 5 asist kaydederken, toplamda ise 39 maçta 8 gol atıp, 16 asist yaptı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri