FB Transfer: Maurizio Sarri'den teklife cevap geldi

Fenerbahçe'nin görüşme gerçekleştirdiği iddia edilen teknik direktör Sarri'nin, İtalyan basınındaki haberlere göre sarı lacivertlilere olumsuz cevap verdiği öğrenildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de bir yandan Aykut Kocaman ile görüşmeler devam ederken, diğer taraftan sportif direktör Comolli önderliğinde yeni hoca arayışları da sürüyor. Sarı Lacivertlilerin bu süreçte gündemine gelen Napoli'nin eski hocası Maurizio Sarri'den cevap geldi.


Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?


Napoli'nin yollarını ayırdığı teknik direktör Sarri'nin Chelsea'nin başına geçmesi beklenirken, henüz hala anlaşma sağlanamamış olması kafalarda soru işareti bıraktı. Bu gelişmenin ardından İtalyan basınında Fenerbahçe'nin Sarri ile ilgilendiği yazılmıştı. Ünlü teknik adamın ise Fenerbahçe'den talebi kabul etmediği ve Türkiye'de çalışmaya kesinlikle sıcak bakmadığı kaydedildi.

Öte yandan Maurizio Sarri'nin adı geçen Chelsea ve Real Madrid kulüpleriyle görüşmelerine devam ettiği, yakın zamanda hangi takımı çalıştıracağı belli olacağı öğrenildi. Başarılı teknik adamın kariyerine büyük hedefleri olan bir takımda devam etmek istediği yazıldı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri