FB Transfer: Junior Sornoza'dan Fenerbahçe'ye açık kapı

Fenerbahçe transfer haberleri kapsamında ismi geçen oyunculardan Junior Sornoza, Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe, yapılan oyuncu satışlarının ardından transfere yöneldi. Fluminense'nin ofansif orta saha oyuncusu Junior Sornoza Fenerbahçe'ye yazılıyordu. Fenerbahçe Transfer haberleri FutbolArena'da!


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Junior Sornoza geliyor mu?


Fenerbahçe Transfer Haberleri Giuliano ve Josef'in ayrılmasının ardından yoğunlaştı. Fenerbahçe bu bölgeyi genç ve maliyeti düşük bir yıldızla doldurmanın planlarını yaparken Sornoza da transferi hakkında konuştu.

Fluminense'de mutlu olduğunu söyleyen Sornoza buna karşın Fenerbahçe'ye transferi düşünülebileceğini söyledi. Sornoza, "Görüşmeler olduğunu biliyorum ama resmi bir teklif yok. Teklif gelirse, menajerim kulüple konuşacak. Ben Fluminense'de mutluyum ama ailem için her zaman en iyisini düşünüyorum. Eğer transferin gerçekleşmezse de mutlu olduğum yerde devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Junior Sornoza kimdir? Nerede oynuyor?


Ekvadorlu futbolcu kariyerine Independiente takımında başladı. 2015 yılında Meksika'da Pachuca takımında 1 yıl kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2017 yılında 1,7 milyon euro karşılığında Fluminense'ye transfer oldu. Junior Sornoza bu sezon 23 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri