FB Transfer: Georges-Kevin N'Koudou, Yannick Bolaise, Jack Wilshere

Fenerbahçe ile ilgili basında çıkan transfer iddialarını derledik. Sarı lacivertlilerin ilgilendiği futbolcular arasında yer alan isimler kimler? 4 Temmuz Çarşamba Fenerbahçe transfer haberleri burada.

FB Transfer - Fenerbahçe Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik. Sarı lacivertli takımın golcü takviyesi için sürpriz bir isme yöneldiği iddia edildi. Barcelona'da oynayan oyunculara karşı bir eğilim devam ederken listede İngiltere'den de önemli oyuncular listede...

FB Transfer: Georges-Kevin N'Koudou, Yannick Bolaise, Jack Wilshere


Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken yeni transfer iddiaları gündeme geldi. Basında çıkan son gelişmelere göre, Yannick Bolaise ve Georges-Kevin N'Koudou gibi yeni isimler de katıldı.Fanatik'in iddiasına göre, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Everton forması giyen 29 yaşındaki futbolcu için devreye girerken, kiralama formülüyle kapıyı çaldı. Everton'a 1 senelik kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro önerildi. Jack Wilshere iddialarıysa dillendirilmeye devam ediyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Yannick Bolaise - Everton - Fanatik
Georges-Kevin N'Koudou - Tottenham - Fanatik
Yerry Mina - Barcelona - Fanatik
Jack Wilshere - Boşta - Habertürk

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri