FB Transfer: Fenerbahçe'nin yeni transferi Michael Frey hakkında bilmedikleriniz

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı yeni transferi Michael Frey'e dair merak ettiklerinize dair bir derleme hazırladık. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı ve İstanbul'a gelecek olan santrfor Frey'i yakından tanıyalım. Sarı Lacivertlilerin Zurich'ten transfer ettiği Frey'in yakın zaman önce İsviçre basınına verdiği röportajlardan önemli bölümlerini derledik. Madde madde Fenerbahçe'nin yeni transferi Frey'in kendi hayatından öne çıkardığı kesitler:

"Küçük bir tavuk çiftliğim var. Yumurtalarını yediğim tavukları dahi biliyorum."

"Özgürlük nedir? Özgürlük istediğim şeyi düşünebilmek ve bunu ifade edebilmemdir. Resim yaparken kendimi özgür hissediyorum. Ayrıca futbolun kuralları olmasına rağmen kendimi sahada özgür hissediyorum."

"Su sporlarını seviyorum. Suda olmaktan hoşlanıyorum ama suyun altında değil."

"İngiltere benim bir hayalim değil. Benim hayalim dünyanın en iyi forvetlerinden biri olmaktır."


BASEL MAÇINDA OYUNA GİRMEDİĞİ İÇİN SOYUNMA ODASINDA YAŞANANLAR...

Öte yandan Michael Frey'in Basel - Zurich maçının ardından oynayamadığı için soyunma odasında bir şeyler kırdığı iddiası İsviçre'de uzun süre konuşulmuştu. Frey, İsviçre basınına verdiği röportajda Basel'in kırılanlar nedeniyle kulübe fatura göndermediği sorusuna esprili bir şekilde yanıt verererek, "Ben çılgın değil, kızgındım. 45 dakika ısındım ve oynamak istedim. Hiçbir şey kırmadım." ifadelerini kullanmıştı.

Michael Frey kaç yaşında? Michael Frey nereli? Michael Frey hangi mevkide oynuyor? Michael Frey transfermarkt değeri


Michael Frey kariyerine Thun alt yapsıında başladıktan sonra Young Boys'a transfer oldu. Young Boys'ta sergilediği başarılı performansın ardından 2013 yılında 3 milyon euro bonservis karşılığında Lille'e transfer oldu. 2016'da Luzern'e kiralanan Michael Frey, sonraki sezonda 500 bin euro karşılığında Young Boys'a döndü ve 2017'de Zurich'e transfer oldu. Michael Frey 24 yaşında ve 1.89 boyunda. Michael Frey forvet oynuyor ve Michael Frey'in transfermarkt değeri 2.5 milyon euro olarak gösteriliyor.Michael Frey kariyerinde İsviçre Ligi'nde 152 maçta 41 gol attı 24 asist yaptı. Michael Frey Avrupa Ligi'nde 17 maçta 2 gol atarken, Michael Frey Lille forması giydiği dönemde Fransa 1. Ligi'nde ise 15 maçta 2 gol kaydetti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Not: Bilgiler İsviçre basınında Blick gazetesinden alınmıştır.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri