FB Transfer: Fenerbahçe'nin gözdesi Marlon için 12 milyon euro

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Marlon'un Sassuolo'ya transfer olabileceği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe Transfer çalışmalarına devam ederken gündeme gelen isimlerden biri de Barcelona forması giyen Marlon oldu. Katalan ekibinin gözden çıkardığı futbolcuyla ilgilenen takımlar arasında İtalya'dan Sassuolo'nun da olduğu ve Barcelona'ya cazip bir teklif yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçe Transfer: Marlon, Sassuolo'ya transfer olacak mı?


İspanyol basınında yer alan haberlere göre İtalya Serie A takımlarından Sassuolo, Marlon için Barcelona'ya 12 milyon euro teklif etti. Barcelona'nın teklifi cazip bulduğu ancak ödeme planı konusunda henüz karar verilmediği belirtildi. Öte yandan Marlon ile ilgilenen takımlar arasında West Ham United, Borussia Monchengladbach ve Fenerbahçe'nin de bulunduğu belirtildi.

Marlon kimdir? Nerede oynuyor? Kariyeri ve pozisyonu


7 Eylül 1995 doğumlu 22 yaşındaki stoper Marlon, Barcelona forması giyiyor. Fluminense altyapısından yetişen ve 2016 yılında Barcelona B takımında bir yıl denenmeye alınan Marlon, bir sezon sonra beğenildi ve 5 milyon euro karşılığında transfer edildi. Geçen sezon Ligue 1 ekibi Nice'e kiralanan Marlon burada 23 lig maçına çıktı ve özellikle ligin 2. yarısında takımın değişilmez isimlerinden biri oldu.

Brezilya U20 takımında 6 maça çıkan Marlon, U23 takımıyla da 2 maça çıkarken, gelecek sezon yine bir kulübe kiralanacak gibi görünüyor. Barcelona Sevilla'dan transfer ettiği Clément Lenglet ile stoper hattında oldukça zengin bir rotasyona sahip. Lenglet dışında Pique, Umtiti ve Thomas Vermaelen'e de sahip olan Barcelona'nın Yerry Mina ve Marlon ikilisini kiralaması bekleniyor. Mina'da aynı zamanda büyük bonservisli teklifler de geliyor. Mina'nın bonservisi ile satılması da gündemde.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri