FB Transfer: Fenerbahçe'den Josef de Souza transfer açıklaması

Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Josef de Souza için gelen teklifi kabul ettikleri yönündeki haberleri yalanladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'den son dakika transfer açıklaması. Sarı Lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Josef de Souza'nın ayrılacağı yönündeki haberler yalanlandı.


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Josef de Souza gidiyor mu?


Fenerbahçeli futbolcu Josef de Souza'ya Al Ahli'den gelen resmi teklifin kabul edildiği yönündeki iddiaları kulüp yönetimi yalanladı. Fenerbahçe'nin resmi açıklaması şu şekilde:

Futbolcumuz Josef de Souza'ya bir teklif yapıldığı ve kulübümüzün bu teklifi kabul ettiği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Josef de Souza takımımız için önemli bir yere sahip olup; kulübümüzün, futbolcumuza dair böyle bir planlaması bulunmamaktadır. Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

ARAP BASINI İDDİA ETMİŞTİ

Fenerbahçe'de başarılı bir performans sergileyen ve teknik direktör Cocu'nun da vazgeçilmezlerinden biri olan Josef de Souza'ya talip olduğu iddia edilmişti. Arap basınındaki haberlere göre, Suudi Arabistan'ın Al Hilal kulübü Josef de Souza için Fenerbahçe'ye resmi teklif gönderdi ve kabul edilmesi halinde transferin resmi olarak duyurulacağı öne sürüldü. Fenerbahçe yönetimi ise bu iddiaları yalanladı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri