FB Transfer: Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı için Çaykur Rizespor iddiası

Fenerbahçe'de seçim sonrası transfer çalışmaları startını verecekken takımdan ayrılacak isimler arasında İsmail Köybaşı olduğu ifade ediliyor. İsmail Köybaşı, Çaykur Rizespor'a mı gidiyor?

FutbolArena - Fenerbahçe'de geldiği sezondan bu yana beklentilerin altında kalan ve zaman zaman eleştirilen İsmail Köybaşı ile ilgili bir transfer iddiası geldi. İsmail Köybaşı, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Fenerbahçe Transfer Haberleri: İsmail Köybaşı, Atiker Konyaspor'a mı gidiyor? (3 Haziran Pazar)


Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Köybaşı için Anadolu takımlarından teklifler olduğu öne sürülüyor. Başarılı savunmacı için Çaykur Rizespor dışında Atiker Konyaspor'un dadevrede olduğu ifade ediliyor

Fanatik'in haberine göre, Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibinin gündemine Fenerbahçe'de düşünülmeyen İsmail Köybaşı'nın olduğu öğrenildi. Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in başarılı oyuncuyu yeni sezonda kadrosunda görmek istediği bildirildi.

İsmail Köybaşı'nın geçen sezonki performansı


Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı geçen sezon 14'ü lig olmak üzere toplamda 16 maçta oynadı ve bu maçlarda 3 asist yaptı. İsmail Köybaşı'nın 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri