FB Transfer: Fenerbahçe'de Cocu'nun yardımcısı kim olacak?

Fenerbahçe'nin anlaşma sağlaması beklenen teknik direktör Phillip Cocu'nun yardımcısının kim olacağı merak ediliyor.

FutbolArena Dış Haberler - FenerbahçeTransfer Haberleri arasında teknik direktör Phillip Cocu'nun durumu gündemde. Hollandalı çalıştırıcının kısa süre içerisinde sarı lacivertli takımla sözleşme imzalaması bekleniyor. Cocu'nun Fenerbahçe'deki yardımcısının kim olacağı da merak ediliyor.

Fenerbahçe Transfer: Cocu'nun Fenerbahçe'deki yardımcısı kim olacak?


Hollandalı teknik adamın yardımcılığı için birçok isim gündeme geldi. Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Pierre van Hooijdonk başta olmak üzere Dirk Kuyt gibi isimler de basında çıktı. Son olarak Hollanda basınında çıkan haberlere göre Phillip Cocu, PSV'deki yardımcısı Chris van Weerden'i de yanında getirecek.

Phillip Cocu kimdir?


Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Cocu, teknik direktörlük kariyerine 2008 yılında PSV Eindhoven'ın yardımcı antrenörlüğü ile başlayan Phillip Cocu, aynı zamanda Hollanda millî takımının da yardımcı antrenörlüğünü üstlenmiştir. 2012 yılına kadar bu iki görevde de bulunan teknik adam 2012-2013 sezonunda PSV Eindhoven'ın altyapı sorumluluğuna getirilmiştir. 2013 yılı haziran ayında PSV Eindhoven ile 4 yıllık anlaşma imzalayarak Dick Advocaat'ın yerine teknik direktörlüğe getirilmişti. PSV geçen sezon Philipp Cocu önderliğinde Hollanda'da şampiyon oldu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri