FB Transfer: Bernard el yakıyor! İmza parası ve maaşı...

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Bernard'ın istediği parayı FutbolArena öğrendi.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe ve Beşiktaş bu yaz transfer döneminde, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Bernard'ı gözüne kestirmişti. Buna karşın Brezilyalı'nın maaş beklentisi el yakıyor.


Transfer Haberleri: Bernard'ın maliyeti ne kadar?


2013 yılında Brezilya'nın Clube Atlético Mineiro takımından 25 milyon euroya Shakhtar Donetsk'e transfer olan ve buradaki 5 yılının ardından serbest kalan Brezilyalı oyuncu henüz 25 yaşında. Sözleşmesi bugün itibariyle sona eren Bernard buna karşın kendisini isteyen kulüplerden yüksek bir maaş ve imza parası talep ediyor.

Sol kanat başta olmak üzere hücumun her bölgesinde oynayabilen Bernard imza parası olarak tam 8 milyon euro isterken maaş olarak da 4 milyon euro talep ediyor! Beşiktaş Bernard'ı Talisca'nın yerine düşünmüşken Fenerbahçe de sol kanat için düşünmüştü.


Bernard kimdir, kaç yaşında? Bernard'ın oynadığı takımlar hangileri? Bernard kaç gol attı?


Brezilyalı futbolcu Bernard kariyerine ülkesinde Democrata takımında başladı. Ardından Atletico MG'ye geçen Bernard, 2013 yılında yıldızını parlattı ve Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Ukrayna devi, Bernard için o dönem 25 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bernard, 5 yıldır Shakhtar Donetsk forması giyiyor. Brezilyalı futbolcu bu sezon ligde 18 maçta 6 gol, 3 asistle oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 3 gol atan Bernard, bu sezonun genelinde çıktığı 29 resmi maçta 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri