FB Transfer: Andre Ayew'in bilmediğiniz yönleri ve hayatı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew'in bilmediğiniz yönleri, aile ve özel hayatına dair geçmişten bugüne yaşadıklarını derledik. 

FutbolArena Detay - Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew'i yakından tanıyalım. Babası eski ünlü futbolcu olan Abedi Pele, Andre Ayew ve diğer çocuklarıyla hep gurur duyduğunu söyledi. Abedi Pele, "Çocuklarımı her zaman en iyi liglerde görmek isterim. Onları en iyi liglerde futbol oynarken görünce çok mutlu oluyorum. Gururlu bir babayım" şeklinde 2017 yılında Andre Ayew ve diğer çocuklarından övgüyle bahsetmişti.


Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew kimdir?


Andre Ayew ise kariyerindeki en büyük hayal kırıklıklarından birini West Ham döneminde yaşadığını belirtti. O dönemde Slaven Bilic'in kendisine şans vermediğini ve kariyerindeki en büyük hayal kırıklıklarından biri olduğunu dile getiren Andre Ayew, sezonun ilerleyen dönemlerinde daha çok çalışarak istediği seviyeye ulaştığını söyledi.

ÖZEL HAYATINDAN BİLGİLER

Hiphop müziği tutkunu olan Andre Ayew, Shatta Wale hayranı. Onun 1 numara olduğunu ve şarkılarını her zaman dinlediğini söyleyen Andre Ayew, zor bir çocukluk geçirdiğini, Gana'nın kuzeyinde ön plana çıkmak ve fark edilmek için tek yolun futbol oynadığını dile getirdi. Ayew 2017 yılında İngiliz basınına verdiği röportajda, "Babamı hep Brezilyalı Pele ile kıyaslarlardı. İkisinin çok farklı yönleri var. Ancak hem babam, hem de Brezilyalı Pele'nin en önemli ortak noktaları büyük maçlarda durdurulamayan futbolcu olmalarıydı. Babam çok çalıştı ve futbol sayesinde yoksulluktan kaçtı." dedi.

ANDRE AYEW'İN KARDEŞLERİ

Andre Ayew'in amcası Kwarme Ayew eski futbolcu ve bir dönem Türkiye'de Kocaelispor ile Yozgatspor'da forma giydi. Kardeşlerinden Jordan Ayew Swansea City'de, Ibrahim Ayew ise Cebelitarık Ligi'nde Europa FC takımında görev yapıyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri