FB Haberleri: Ali Koç 'feda' dedi, Mehmet Topal reddetti!

Ekonomik kriz içerisindeki Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, oyuncularından fedakarlık isterken Mehmet Topal'ın buna yanaşmadığı yazıldı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de yeni bir dönemin heyecanı yaşanırken, yönetim beklediğinden de kötü bir tablo ile karşılaşınca arayışlara girdi. Bu arayışlardan biri de futbolcuların maaşlarını düşürmek. İddialara göre Ali Koç bu konuda kollarını sıvadı ve Mehmet Topal ile Volkan Demirel ile görüştü.


FB Haber: Fenerbahçe 'FEDA' diyecek mi?


Fanatik'in haberine göre Ali Koç takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal'dan başlayarak oyuncularından ücretlerinde indirim istedi. Volkan Demirel bu indirimi kabul ederken Mehmet Topal ise kabul etmedi.


Volkan Demirel ne kadar maaş alıyor?


Fanatik'in iddiasına göre geçen sezon 2.5 milyon euroya oynayan Volkan Demirel, yeni sezon öncesinde 500 bin euroya sözleşme imzaladı ve çok büyük bir fedakarlık yaptı.

Öte yandan 2 sezon sözleşmesi bulunan Mehmet Topal ise maaş indirimini kabul etmedi. Fenerbahçe'de yabancılardan Josef, Giuliano, Soldado, Kameni, Isla, Valbuena, Skrtel ve Neustadter'den de maaşlarında indirim yapmaları istendi. Ancak henüz bu konuda bir geri dönüş alınmadı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri