FB Haberi: Tolga Ciğerci, Beşiktaş ve Başakşehir'i reddetti iddiası

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tolga Ciğerci'nin Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'den gelen teklifleri reddettiği iddia ediliyor.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Tolga Ciğerci ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin yeni transferinin Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'den de teklif aldığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe Haberleri: Tolga Ciğerci'nin Fenerbahçe'ye transfer süreci (4 Eylül Salı)


Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'den gelen teklife olumlu yanıt veren milli futbolcunun önce Almanya'ya dönmek istediği ancak sonrasında Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ifade edildi. Star'daki habere göre, transferin son saatlerinde Fenerbahçe ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Tolga Ciğerci'nin Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'i reddettiği belirtildi.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Tolga Ciğerci Fenerbahçe'ye transfer oldu


FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA!

Kulübümüz, 1992 doğumlu milli oyuncu Tolga Ciğerci ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Tolga Ciğerci'ye hoş geldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz.

Tolga Ciğerci'nin Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra kendisine ait instagram hesabından yaptığı tüm paylaşımları kaldırması dikkat çekti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri