FB Haberi -Fenerbahçe'ye kritik Jack Wilshere uyarısı (2 Temmuz Pazartesi)

Fenerbahçe Haberleri okumak ve son dakika Fenerbahçe haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Fenerbahçe puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Fenerbahçe Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Fenerbahçe puan durumu, Fenerbahçe maçları ve Fenerbahçe maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe Haberleri (Fenerbahçe maçları, puan durumu 2 Temmuz Pazartesi)


Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, şampiyonluk ve lig ikinciliği için mücadelesini son maça kadar taşısa da ligi 2. sırada bitirdi.

Fenerbahçe Transfer: Volkan Demirel, Fenerbahçe'de kalacak mı?


beIN Haber'de değerlendirmelerde bulunan Metin Tekin, Fenerbahçe'nin iyi bir kalciye ihtiyacı olmasına rağmen Volkan Demirel ile yola devam etmesi gerektiğini söyleyerek şunları ifade etti:



"Fenerbahçe'nin Volkan ile yolları ayırması sportif olarak doğru olmaz. Hala iyi oynayabilen bir Volkan var. Bence devam edilmeli. Fenerbahçe'nin artık iyi bir kaleciye ihtiyacı var ama Volkan da takımda kalmalı. Volkan gibi bir kalecinin alternatif olarak takımda tutulması çok önemli."

ŞANSAL BÜYÜKA'DAN WİLSHERE UYARISI

Milliyet gazetesinde değerlendirmelerde bulunan Şansal Büyüka, Wilshere'ın çok fazla kart gören bir oyuncu olduğunu belirterek şu değerlendirmelerde bulundu:

"Fenerbahçe'nin almak üzere olduğu Arsenalli Wilshere son derece önemli bir oyuncu... Wilshere, Fenerbahçe ile bu kadar anılınca istatistiklerine baktım. İngiltere'de hakemlerin kartlarını evde bırakıp maça gelmelerine rağmen Wilshere geçen sezonu 1 kırmızı, 10 sarı kartla tamamlamış. Oysa bizim ligde hakemler ilk fırsatta göstermek için kart ellerinde geziyorlar. Bu çarpıcı farkı birileri Wilshere'ye çok ciddi biçimde anlatmalı..."



YERRY MİNA TRANSFERİ NE DURUMDA?

Barcelona'da sadece 7 maçta forma giyen ancak Kolombiya'daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yerry Mina için Fenerbahçe uzun süredir oyuncunun peşindeydi. Basında çıkan haberlerde ise Fenerbahçe'nin bu transferde aşama kaydettiği belirtiliyor.Fanatik'in bilgisine göre, Kolombiya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda başarıyla görev yapan deneyimli futbolcunun, geleceğiyle ilgili olarak kararını bu hafta içerisinde vereceği belirtildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri