FB Haberi - Fenerbahçe'ye İngiltere'den Jack Wilshere müjdesi (29 Haziran Cuma)

Fenerbahçe Haberleri okumak ve son dakika Fenerbahçe haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Fenerbahçe puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Fenerbahçe Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Fenerbahçe puan durumu, Fenerbahçe maçları ve Fenerbahçe maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe Haberleri (Fenerbahçe maçları, puan durumu 29 Haziran Cuma)


Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, şampiyonluk ve lig ikinciliği için mücadelesini son maça kadar taşısa da ligi 2. sırada bitirdi.

JACK WİLSHERE İLE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe Transfer Haberleri arasında öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik. Sarı lacivertlilerde Jack Wilshere ile anlaşma sağlandığı iddia edilmişti. Arsenal'den yapılan açıklamada da Jack Wilshere ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı.



Arsenal'den yapılan açıklamada 12 kişilik futbolcu listesi paylaşıldı. İngiliz kulübü yolların ayrıldığı futbolcuları şu şekilde açıkladı:

Marc Bola, Santi cazorla, Alex Crean, Vlad Dragomir, Aaron Eyoma, Yassin Fortune, Ryan Huddart, Chiori Johnson, Hugo, Johnson, Hugo Keto, Per Mertesacker, Tafari Moore, Jack Wilshere.

Fenerbahçe nerede kamp yapacak?


FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Fenerbahçe'de ilk etap kamp çalışmaları 9-18 Temmuz'da İsviçre'de yapılacak. Daha önce Hollanda ve Avusturya üzerinde de çalışma yapan yönetimin İsviçre'de büyük ölçüde karar kıldığı öğrenildi.


FB Haber: Fenerbahçe orta saha transfer edecek mi?


Philip Cocu'nun Fenerbahçe'ye orta saha aldıracağını da söyleyen Ercanlar, "Fenerbahçe'nin orta saha oyuncuları Cocu'nun sistemine uygun değil, daha gidip gelecek oyuncular oynatmak istiyor. Ben bir orta saha dışından kanat oyuncusu isteyeceğini de düşünüyorum." dedi.


FB Haberleri: Fenerbahçe kaç transfer yapacak?


Fenerbahçe'nin 5-6 transfer yapacağının söylendiğini hatırlayan Ercanlar, "3 yabancı hakkı var. 5-6 transfer için 3 yabancı daha ayrılmak zorunda. Benim tahminim üç futbolcu daha gider ve 6 oyuncu gelir. Mesela Aatıf, Kameni ve Dirar bu isimler olabilirler. Gelen tekliflere göre değerlendirilecektir. Giuliano bile satılabilir yani. İyi bir teklif gelirse neden satmasın ki yönetim" şeklinde konuştu.



Fenerbahçe ilk etap kamp çalışmasının ardından da başka bir ülkede bir turnuvaya katılacak.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri