FB Haberi: Fenerbahçe'nin kozu Giuliano olacak! Giuliano, Bursaspor maçında 11'de mi?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçına Bursaspor karşısında çıkacak. Fenerbahçe'nin bu mücadeledeki en büyük kozlarından biri Giuliano olacak. Giuliano, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun perdesini Bursaspor formasıyla açacak. Fenerbahçe'nin bu mücadeledeki kozlarından biri Giuliano olacak. Giuliano, Bursaspor maçında ilk 11'de mi? Detaylar haberimizde.

Giuliano'nun Fenerbahçe'deki performansı


Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Giuliano, geçen sezonki performansını bu sezona da taşımak istiyor. Sarı-Lacivertli takımı geçen sezon taşıyan isimlerden biri olan 27 yaşındaki yıldız oyuncu. Fenerbahçe formasıyla son 25 maçta 12 gol attı, 7 asist yaptı. Giuliano ligde Kadıköy'de forma giydiği son 15 maçta 12 gole katkıda bulundu. Fenerbahçeli oyuncunun Bursaspor maçında ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

Ancak buna karşın basında Giuliano ile ilgili çeşitli transfer söylentileri de dolaşıyor. Basında çıkan bazı haberlere göre, Teknik direktör Phillip Cocu'nun takıma yerleştirmeye çalıştığı 4-3-3 diziliminde Giuliano'nun etkisiz kaldığı ve oyuncunun satılabileceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe Transfer: Giuliano, Fenerbahçe'den transfer olacak mı?


Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken Giuliano basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Brezilyalı futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

"Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. Fizik, taktik ve mental olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Futbolda mutlu anlar olduğu kadar hayal kırıklıkları da olabiliyor. Milli Takıma davet edilmediğim için üzüldüm ama Fenerbahçe'de kariyerimin en iyi ikinci performansını sergilediğim için mutluyum. Yeni bir sene, bizim için yeni bir mücadele demek. Yeni bir hocamız ve sistemimiz var. Takım olarak bu sisteme adapte olduğumuzda benim de performansım daha yukarı çıkacaktır. Medyada yer alan transfer haberlerini ben de gördüm. Ben Fenerbahçe'de çok mutluyum ve burada kalmak istiyorum. Menajerime veya bana gelen bir transfer teklifi olmadı."

Fenerbahçe ile ilgili haberleri Fenerbahçe Haberleri kategorimizde.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri