FB Haberi - Fenerbahçe'de Ali Koç'un Aykut Kocaman kararı (8 Haziran Cuma)

Fenerbahçe Haberleri okumak ve son dakika Fenerbahçe haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Fenerbahçe puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Fenerbahçe Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Fenerbahçe puan durumu, Fenerbahçe maçları ve Fenerbahçe maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe Haberleri (Fenerbahçe maçları, puan durumu 10 Haziran Pazar)


Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, şampiyonluk ve lig ikinciliği için mücadelesini son maça kadar taşısa da ligi 2. sırada bitirdi.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Alexandre Lacazette geliyor mu? (10 Haziran 2018 Pazar)


Fenerbahçe transfer haberleri bir süredir Alexandre Lacazette öne çıkıyor. Akşam'ın haberine göre Arsenal'in yeni Hocası Emery, Fransız yıldızı düşünmüyor. Lyon'dan 53 milyon euroya alınan golcü, Aubameyang transferiyle kulübeye çekilmişti. Sarı-Lacivertliler'in Sportif Direktörü Comolli ilk etapta oyuncunun bonservisi için masaya oturacak. Anlaşılamazsa, kiralama formülü devreye sokulacak.


FENERBAHÇE'YE 19'LUK YILDIZ

Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığı sonrasında göreve getirilen Damien Comolli, kolları sıvadı. Fransız futbol adamının Tottenham'da forma giyen Samuel Shashoua ile ilgilendiği ifade ediliyor. İngiltere'de çalıştığı kulüplerde bir genç futbolcu ağı oluşturan ve sonrasında çok yüksek paralara bu oyuncuların satılmasını sağlayan Comolli'nin hedefinde Samuel Shashoua bulunuyor.



Akşam'ın haberine göre, ComolliShashoua'nın bonservisini alabilmek için tüm bağlantılarını kullanacak. R.Madrid'in başına geçeceği konuşulan Tottenham'ın Hocası Pochettino'nun tercihi ise oyuncunun kiralanmasından yana.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Mathieu Valbuena, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? (10 Haziran Pazar)


Geçen sezon yedek kalmayı dert etmeyen ve oyuna girdiği süre içerisinde son derece etkili bir performans sergileyen Mathieu Valbuena, ülke basınına yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'den ayrılabileceğini dile getirmişti. Fanatik'in iddiasına göre, Valbuena gibi Fransız olan Kanarya'nın yeni Sportif Direktörü Damien Comolli'nin, tecrübeli futbolcuyla bir görüşme yaptığı ve yeni sezon öncesi onu motive ettiği bildirildi.



Geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcu için St Ettiene iddiası gündeme gelmişti. Yıldız futbolcunun Fransa'ya geri dönüşle ilgili, "Neden olmasın? Geleceğin benim için ne beklediğini göreceğiz" şeklindeki sözlerine yer verilmiş ve haberde, Saint Etienne'nin transfer için ısrarcı olacağı vurgulanmış

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri