FB Haberi: Fenerbahçe - Bursaspor maçında 22 kişi hakkında işlem!

Fenerbahçe - Bursaspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü 22 kişi hakkında işlem başlattı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, Bursaspor'u 2-1 yenerken tribünde yaşanan olaylar nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Bursaspor deplasman koridorunda yaşanan olaylar


Fenerbahçe ve Bursaspor takımları arasında oynanan mücadelenin bitiş düdüğü ile olaylara sahne oldu. Bursaspor Başkanı Ali Ay yaptığı açıklama ile bir Bursaspor taraftarının deplasman tribünü koridorlarında darp edildiğini ve konu hakkında Emniyet Müdürü ile irtibata geçtiklerini açıkladı.

''GÖRÜNTÜLER VAR''

"Taraftarlarımnızdan birkaç tanesi emniyete götürülmüş. Hatta bazı görüntüler var. Bir polis, taraftarlarımızdan birisini darp ediyor. Ben kendisine yazıklar olsun diyorum."

Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'den maç sonu yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Refik Özen sosyal medya hesabı Twitter'dan konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

''POLİS MEMURU AÇIĞA ALINDI''

''Bursaspor maçında ortaya çıkan kabul edilemez görüntüler ile ilgili gerekli girişimleri yapmış olup; Sözkonusu memur açığa alınmış ve gerekli idari soruşturma başlatılmıştır.''

Fenerbahçe - Bursaspor maçında çıkan olaylar


İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fenerbahçe-Bursaspor maçında 6'sı Fenerbahçe, 16'sı Bursaspor taraftarı olmak üzere toplam 22 kişiye 6222 sayılı Kanun kapsamında işlem yapıldığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğünce, Fenerbahçe-Bursaspor maçında "taraftarın darp edilmesi" iddiasıyla ilgili bir komiser yardımcısının açığa alındığı bildirildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri