FB Haberi: Fenerbahçe 1,5 yıl sonra kalesinde 4 gol gördü

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup olurken uzun bir süre sonra kalesinde 4 gol birden gördü. 

FutbolArena - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde grubundaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup oldu. Fenerbahçe hayal kırıklığı yaratırken uzun bir süre sonra kalesinde 4 gol birden gördü.

Fenerbahçe Haberi: Fenerbahçe'nin 4 gol yediği son maç


Bu sezon ligde ve Avrupa'da kötü sonuçlar alan ve iki kulvarda da topladma 5. mağlubiyetini alan Fenerbahçe, yine olumsuz bir istatistiğe daha imza attı. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 29 Ocak 2017 tarihinde Kayserispor ile oynadığı maçın ardından ilk kez bir resmi maçta kalesinde 4 gol gördü.

Fenerbahçe o karşılaşmada da 4-1 mağlup olmuştu.

Fenerbahçe Haber: Fenerbahçe, Cocu ile deplasmanda gülemiyor


Fenerbahçe, Dinamo Zagreb deplasmanından İstanbul'a 4 gollü bir mağlubiyet ile dönüyor. Cocu yönetiminde ligde ve Avrupa'da üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra Hollandalı teknik adamın tercihleri tartışılmaya başlandı.

TEK GALİBİYET GEÇEN HAFTAKİ KONYASPOR MAÇINDAN

Fenerbahçe bu sezon Cocu yönetiminde çıktığı 6 deplasman karşılaşmasından sadece bir kez galip gelebildi. Fenerbahçe sırası ile Benfica, Malatyaspor, Göztepe, Konyaspor ve Dinamo Zagreb deplasmanlarından sadece Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanı hanesine yazdırabildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri