FB Haberi: Andre Ayew için imza töreni düzenlendi

Fenerbahçe, Swansea City'den 1 yıllığına kiraladığı Andre Ayew için imza töreni düzenlendi. Andre Ayew'in imza törenindeki açıklamaları haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları doğrultusunda kadroya dahil edilen Andre Ayew için imza töreni gerçekleştirildi.

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza töreninde Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli de katıldı.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Andre Ayew'in basın toplantısındaki sözleri (27 Temmuz Cuma)


Ganalı oyuncu Andre Ayew'den önce Damien Comolli açıklamalarda bulundu. Comolli, "Andre Ayew hazır bir şekilde geldi. 1 sene kiralık olarak oynayacak ve daha sonra eğer biz istersek satın alma hakkımız var. Cocu'nun da takımda görmek istediği isimlerin başında geliyordu. Ayew, takımla çalışmalara yarın başlayacak" dedi.

"ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU"

"Andre Ayew çok yetenekli ve güçlü bir oyuncu. Bir oyuncuya Fenerbahçe'ye neden geldiğini sorarsanız kazanmak için geldim diyecektir.

Damien Comolli, satın alma opsiyonuun kaç milyon euro olduğu yönündeki soruya ise, "İki kulüp arasındaki finansal anlaşmayı burada söyleyecek değilim" dedi.

"NEREDE OYNAYACAĞINI COCU BİLİR"

"Ayew çok yönlü bir oyuncu. Birçok mevkide oynayabiliyor olması çok güzel. Nerede oynayacağı konusunda ben değil Cocu düşünecek. Ben bunun stresini yaşamayacağım"

"ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU"

"Ayew sadece Marsilya'da değil Premier Lig'de de iyi bir performans sergiledi. Kendisi çok yönlü ve kaliteli bir oyuncu. Hocamızın istediği bir isimdi."

Andre Ayew ise imza töreninde şunları söyledi:

"BANA ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE SUNULDU"

"Buraya gelmeden önce Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Andre Ayew: Fenerbahçe'nin ilgisi beni ilk saniyeden itibaren mutlu etti. Zaten ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Bana çok önemli bir proje sunuldu. İnşallah taraftarın beklentilerini karşılarım"

"GOMİS İLE KARŞILIKLI OYNAMAK RENKLİ OLACAK"

"Valbuena ile yeniden aynı takımda oynamak benim için çok güzel bir şey. Bafetimbi Gomis ile de aynı takımda oynadık. Şimdi karşılıklı oynamak renkli ve heyecanlı olacak"

"FENERBAHÇE TARAFTARI BENİ HEYECANLANDIRIYOR"

"Beni şu anda en çok heyecanlandıran şey Fenerbahçe taraftarı. Marsilya ile burada oynadığımız maçı unutamıyorum. Muhteşem bir ambians vardı"

"APPİAH İLE DE KONUŞTUM"

"Yeni başkan, yönetim ve teknik ekiple yeni bir çağa girdi Fenerbahçe. Appiah ile de görüştüm ve bana Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlattı. Benim tek temennim sezon sonunda şampiyon olmak"

"UYUM SÜRECİNİ ÇABUK ATLATMALIYIM"

Futbol evrensel bir oyun. Yeni bir ülkeye geldim fakat bundan önce de birçok farklı takımda ve ülkede oynadım. Uyum sürecini çabuk atlatıp, faydalı olacağım.

"KANATLARDA OYNAMAK FAVORİM"

"Futbola başladığım çocukluk yıllarımdan beri kendime şunu söyledim. 'Andre sınırlarını zorla'. Bir futbolcu büyük başarılar elde etmek istiyorsa farklı pozisyonlarda hocasının gözüne girebilmeli. Benim favorim ise kanatlarda oynamak"

Fenerbahçe Transfer: Andre Ayew'in kiralama bedeli ne kadar?


Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi hazırlıklar devam ederken İngiltere Premier Lig takımlarından Swansea City'de forma giyen Andre Ayew'in kiralık olarak transfer edildiği açıklandı. Transferin ardından oyuncunun maliyeti merak ediliyordu. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre sarı lacivertliler, Ganalı oyuncu için 1,2 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek.

Andre Ayew kimdir?


28 yaşındaki Ganalı golcü kariyerinde Marsilya, Lorient, Arles, Swansea City ve West Ham formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 30 maçta forma giyen Ayew, 3 gol atarken 4 kez de asist yaptı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri