FB Haber: Gedson Fernandes: "Fenerbahçe deplasmanı zor olacak"

Benfica'nın genç futbolcusu Gedson Fernandes, Fenerbahçe maçının ardından konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Benfica'nın genç futbolcularından Gedson Fernandes, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Benfica 1-0 Fenerahçe maç sonu haberleri


Fenerbahçe karşısında üstün bir futbol oynadıklarını söyleyen ve amaçlarının Şampiyonlar Ligi'ne kalmak olduğunu belirten genç futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bizim gibi genç futbolcular için büyük bir olay. Fenerbahçe karşısında 90 dakika boyunca hep kazanmayı düşündük. Şimdi çok zor bir deplasmanda oynayacağız ama her şey için hazırız. Fenerbahçe deplasmanında ne kadar büyük bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Benfica ile oynadığı maçlarda alınan sonuçlar


Benfica karşısında iyi bir savunma mücadelesi veren Fenerbahçe buna karşın rakibinin 69. dakikadaki golüne engel olamadı ve de İstanbul'a 1-0'lık skorla dönmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe tur için İstanbul'da daha çetim bir mücadeleye hazırlanırken çarpıcı bir istatistik öne çıktı. Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanan 5 maçı da ev sahibi ekipler kazandı. İki ekip tarihi boyunca 5 kez birbirine rakip olmuş ve ev sahipleri hep galip gelmişti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri