FB Haber: Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz bilmecesi (Ömer Faruk Beyaz kimdir?)

Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz transferi bilmecesi devam ediyor. Fenerbahçe, Ömer Faruk Beyaz ile sözleşme imzaladı mı? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un 'Kendi yaş grubunun en iyisi' olarak adlandırdığı Ömer Faruk Beyaz'ın transferi konusunda bilmece yaşanıyor. Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın nedeninin genç oyuncunun ailesine yönelik olduğu ortaya çıktı.


Fenerbahçe Haber: Fenerbahçe, Ömer Faruk Beyaz ile sözleşme imzaladı mı?


Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz bilmecesi yaşanıyor. Real Madrid'in talip olduğu iddia edilen oyuncu hakkında geçtiğimiz günlerde başkan Ali Koç açıklama yapmış ve genç oyuncunun kafasının karıştırıldığını söylemişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu açıklamaları neden yaptığı ise ortaya çıktı. Ali Koç bu açıklamaları Ömer Faruk Beyaz'ın babasının oğluna sürekli Avrupa'ya transfer olması yönünde yaptığı baskıdan ötürü yaptığı öğrenildi. Ömer Faruk'un babası oğluna sık sık Bayern Munih ve Valencia gibi kulüplerin kendisinin peşinde olduğunu söyleyerek yurt dışına transfer olması yönünde baskı yaptığı öğrenildi.

FENERBAHÇE ÖMER FARUK BEYAZ İLE SÖZLEŞME İMZALADI MI?

Öte yandan Fenerbahçe'de genç oyuncunun sözleşmesi konusunda da belirsizlik yaşanıyor. Sarı lacivertli yönetim genç oyuncu ile sözleşme imzalamasına karşılık henüz 16 yaşında olması sebebi ile genç futbolcunun bonservisini tam anlamı ile elinde bulundurabilmiş değil. Fenerbahçe'nin Ömer Faruk Beyaz'a yaptığı sözleşmede oynama garantisi ve kiralık ev gibi maddelerin de yer aldığı ancak oyuncunun henüz 18 yaşını doldurmadığı için sözleşmenin yürürlüğe konamadığı ifade edildi.


Ömer Faruk Beyaz kimdir? (Fenerbahçe Ömer Faruk Beyaz?)


Ömer Faruk Beyaz'ın ismini Aziz Yıldırım resmen açıkladı. Aziz Yıldırım'ın açıklamasının ardından Fenerbahçe taraftarlarının merak ettiği Ömer Faruk Beyaz hakkında bilmeniz gerekenleri detaylar haberimizde. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise yaptığı açıklamada, "Yıldırım, açıklamasında, "İlk transferi yaptık. Ömer Faruk Beyaz profesyonel imzalayacağız. Milli Takım oyuncusu zaten. Bayern Münih istiyordu zaten." ifadelerini kullandı.Ömer Faruk Beyaz 2003 doğumlu ve Fenerbhçe alt yapısında görev yapıyor. Ömer Faruk Beyaz 15 yaşında. Ömer Faruk hangi mevkide oynuyor? Bu sorunun cevabına da yanıt arayanlar için Ömer Faruk Beyaz forvet arkasında, 10 numara pozisyonunda görev yapıyor. Ömer Faruk İstanbul'da bağcılarda dünyaya geldi. 10 numara pozisyonu ve orta sahada görev yapan Ömer Faruk Beyaz Karamürsel Anadolu Lisesi'nde eğitimini sürdürmektedir.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri