FB Haber: Fenerbahçe taraftarı Benfica maçına ilgi göstermedi!

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı rakibi Benfica karşısında sarı lacivertli taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe ile Benfica, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka öncesinde Portekiz basınına göre Fenerbahçe taraftarı maça fazla ilgi göstermedi. Benfica - Fenerbahçe maçıyla ilgili tüm gelişmeler FutbolArena'da!

KALAN BİLETLER BENFİCA'YA VERİLDİ

Mais Futebol'un haberine göre Fenerbahçe taraftarı için çıkarılan tüm biletlerin tükenmediği belirtildi. Elde kalan biletlerin ise Benfica'ya iade edildiği yazıldı.

Benfica - Fenerbahçe maçı ilk 11'ler


Benfica: Vlachomidos, Almeida, Jardel, Dias, Grimaldo, Fejsa, Samaris, Pizzi, Cervi, Salvio, Ferreyra (Castillo)

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Giuliano, Dirar, Valbuena, Alper


Benfica - Fenerbahçe maçı sakat, cezalı futbolcular


Ev sahibi takımda Filip Krovinovic ve Tyronne Ebuehi, temsilcimiz Fenerbahçe'de ise Josef De Souza cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.Fenerbahçe'de Ayew fiziksel olarak takımın gerisinde olduğu için ilk 11'de yer almayacak. Hollandalı teknik adam oyunun gidişatına göre yıldız futbolcuyu sahaya sürmeyi planlıyor.

Öte yandan Aatif Chahechouhe, İsmail Köybaşı, Salih Uçan gibi isimler de kadroya bildirilmedikleri için bu maçta oynayamayacaklar.

Sarı lacivertli takımla ilgili gelişmeleri Fenerbahçe Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri