FB Haber: Dinamo Zagreb'in hocası Bjelica: "Fenerbahçe maçı çok zor..."

Dinamo Zagreb Teknik Direkötrü Bjelica, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Dinamo Zagreb son lig maçında deplasmanda Gorica'yı 1-0 mağlup etti.

Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Bjelica, Gorica maçının ardından Fenerbahçe ile oynayacakları maç hakkında konuştu.

Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Bjelica, "Fenerbahçe, Türkiye'nin önde gelen takımlarından biri. Kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahipler. Bizim için çok zor bir maç olacak ama kendi kapasitemizi biliyoruz. Rakibin zaaflarına iyi çalışacağız. Sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maç haberleri


Dinamo Zagreb'in uzun yıllardır maçlarını oynadığı Maksimir Stadı'nda bu sezon UEFA Avrupa Ligi maçlarının oynanmama ihtimali söz konusu. Konu hakkında Zagreb Belediye Başkanı Milan Bandic yaptığı açıklamada, "Hayır, bu durum yaşanmayacak. Sorunları çözeceğiz." diye konuştu. Fenerbahçe maçının Maksimir Stadı'nda oynanacağının planlanmasına rağmen önümüzdeki günlerde bu stadın sadece Milli takım tarafından kullanılması gündemde.

Zagreb Belediye Başkanı ise statla ilgili sorunları çözeceklerini ve Dinamo Zagreb'in de maçlarını burada oynamasını sağlayacaklarını açıklamasına rağmen Fenerbahçe karşılaşması öncesi belirsizlik sürüyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri