FB Haber: Cocu'dan Fenerbahçe 11'ine neşter! Tam 4 futbolcu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Konyaspor maçının 11'inde son müsabakadan biri zorunlu olmak üzere 5 değişiklik yaptı. 

FutbolArena Detay - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 5. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde Hollandalı teknik adam Cocu, kadroda çok fazla değişim yapmak istemediğini ve bunun olumsuz etkiler yaratabileceğini söyledi.

Cocu'nun bu açıklamalarına rağmen Hollandalı teknik adamın Kayserispor maçının ilk 11'inden biri zorunlu olmak üzere toplamda 5 değişiklik yapması dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe'nin, Kayserispor maçının ilk 11'nde forma giyen futbolculardan Reyes, Mehmet Ekici, Elif Elmas ve Valbuena, Konyaspor maçında 11'e alınmadı. Hasan Ali Kaldırım ise sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemedi.

COCU'NUN AÇIKLAMALARI

Benzia ve Jailson'un hazırlık süreci gayet iyiydi. Bu takıma kalite kazandıracaklar. Takımın içindeki denge içinde önemli oyuncular. Özellikle Benzia için biraz daha zaman olmasını isterdim. Çünkü Milli takıma gitti. Bir anda çok fazla değişiklik yapmamaya gayret ettim. Çünkü fazla değişim yaptığınız zaman bunun olumsuz etkileri olabiliyor."

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri