FB Haber: Benfica'dan PAOK maçı öncesi Fenerbahçe'ye gönderme

Benfica'nın futbolcusu Miguel Vitor, PAOK'un bir önceki eşleşmede karşılaştıkları Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğunu söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'yi eleyen Benfica'nın futbolcusu Miguel Vitor, play-off turunda eşleştikleri PAOK hakkında konuştu.

Miguel Vitor, PAOK maçlarının kesinlikle zor olacağını ve bu müsabalara iyi hazırlanmaları gerektiğini söyledi. Portekizli futbolcu ayrıca Yunan ekibinin Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğunu söyledi.

Benfica'nın futbolcusu Miguel Vitor, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, "PAOK maçları kesinlikle zor olacak. Fenerbahçe maçlarından daha zor geçecek. Fenerbahçe'nin tanınırlık oranı Avrupa seviyesinde daha fazla olmasına rağmen, PAOK Fenerbahçe'den daha iyi bir takım. Bizim açımızdan karmaşık bir eşleşme ve çok iyi hazırlanmalıyız." ifadelerini kullandı.

BENFICA MAÇINDA COCU'YA OĞUZ ÇETİN'DEN ELEŞTİRİ

Fenerbahçe'nin, Benfica ile oynadığı rövanş maçının ardından Tivibuspor'da konuşan Oğuz Çetin, "İkinci yarıda Cocu'dan artık tempo beklerdim. Taraftarı arkana almışın ve artık zaman kaybetmemen lazım. Çok büyük risk olmamakla birlikte oyuna tempo katma adıuna, Valbuena ve Ayew'i alıp Barış ile Soldado'yu oyuna alsaydı daha tempolu bir oyun olurdu." diye konuşmuştu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri