Emre Belözoğlu, Fenerbahçe logolu tekmelik mi taktı?

FutbolArena - Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu’nun Giresunspor maçındaki görüntüsü kafaları karıştırdı.

1
Medipol Başakşehir ile Giresunspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçında Başakşehir maçı 2-1 kazanmasına rağmen ilk maçta 3-1 mağlup olduğu için kupaya veda etti.
2
Maçın önüne geçen olay ise bambaşkaydı. Başakşehir’in Türkiye Kupası son 16 turunda Giresunspor’a elendiği karşılaşmada ilginç bir görüntü tartışma yarattı. Özellikle sosyal medyada gece boyunca bu konu konuşuldu.

3
Medipol Başakşehir kapanı Emre Belözoğlu maçın ikinci yarısında oyuna dahil oldu. Oyuna girdiği sırada ekrana yansıyan bir karede Emre’nin tekmeliklerinde Fenerbahçe logosu olduğu iddia edildi.
4
Sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede yayılan görüntünün gerçeği ise ortaya çıktı. Fotoşopla hazırlanan fotoğraf gerçek değildi.
5
Emre Belözoğlu’nun tekmeliklerinde Fenerbahçe logosu değil, Osmanlı tuğrası bulunuyordu. (Sabah)

Futbolarena anasayfasından devam...