Flaş! Fenerbahçe, Porto'nun kapısını çalıyor

 FutbolArena - Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor. 

1

Yeni sezon öncesi kadrosunu Isla, Dirar, Kameni, Valbuena ve Mehmet Ekici gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, sol bek transferi için harekete geçti.
2
Fenerbahçe aradığı sol beki Portekiz’de buldu.
3

Sabah’ta yer alan habere göre sarı-lacivertli ekip, Porto’nun Meksikalı sol beki Miguel Layun için devreye girdi.
4
Alex Telles’ten ötürü fazla forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak isteyen 29 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe, aracılar vasıtasıyla temas kurdu.
5

İki sezondur Porto forması giyen Miguel Layun, ilk sezonunda Watford’dan kiralanmış ve çıktığı 40 maçta 6 gol, 15 asistlik performans sergilemişti. Meksikalı yıldızın bonservisini geçen yaz 6 milyon euro’ya alan Porto, o bölgede ilk olarak Telles’e şans vermiş ve Layun geçen sezon 25 maçta forma giymişti.
6

Meksikalı sol bek geçen sezon çıktığı 25 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...