Fenerbahçe'de yönetimden atak! 2 yıldız
FutbolArena - Fenerbahçe’de transfer takviyeleri durmayacak gibi görünüyor.
1

Orta sahayı Mehmet Ekici ile takviye eden, ’yaratıcı oyuncu’ problemine Valbuena ile son veren, sağ kanadı ise Dirar’a emanet eden Fenerbahçe’de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.
2

Sarı-Lacivertliler, Fanatik’in haberine göre kalecinin yanı sıra bir golcü ve bir kanat oyuncusu daha almak istiyor.
3

Everton Menaceri Koeman’ın Mirallas’ın gönderilmesine yeşil ışık yakması sonrası girişimler hızlandı.
4

Yönetim bir yandan İngiliz ekibini kiralık anlaşmayla ikna etmek için çalışırken diğer yandan da Belçikalı yıldızla anlaşmaya çalışıyor.
5

Aykut Kocaman’ın çok istediği 29 yaşındaki kanat oyuncusunun transfer edilmesi halinde, Lens defterinin kapanması bekleniyor.
6

Forvette ise bir numaralı aday Seydou Doumbia. Fildişi Sahilli golcünün oyun stilinin Aykut Kocaman’ın planına uyması, ekonomik şartlarının listedeki diğer isimlerden daha uygun olması nedeniyle bu oyuncuda karar kılındı.
7

Sporting devreye yıldız futbolcu için devreye girse de Fenerbahçe’nin 3 milyon Euro’luk teklifine yaklaşamadı.
8

Sarı-Lacivertliler bu transferde avantajlı konuma geldi. Sarı-Lacivertli Yönetim, Aykut Kocaman’ın talebi doğrultusunda iki yıldızı da 1 Temmuz’da başlayıp 8 Temmuz’da CS Juventus Bükreş maçıyla sona erecek olan Topuk Yaylası kampına yetiştirmeye çalışıyor.
9

Görüşmelerde son anda aksilik yaşanmazsa, bu hedefe ulaşılması yüksek ihtimal.