Eric Abidal: "Ali Palabıyık skora etki etti"

FutbolArena - Fenerbahçe ile Beşiktaş Süper Lig’in 6. haftasında karşı karşıya geldi. 

1
Sarı-lacivertliler, sahasında 2-1 kazanarak zirve yarışına ortak oldu.

2
Karşılaşmada hakem Ali Palabıyık’ın kararları ise gündem yarattı.

3
Bein Sports ekranlarında maçı değerlendiren efsane Fransız futbolcu Eric Abidal, Ali Palabıyık’ın verdiği kararları yorumladı.

4
Fransız futbolcu, Vincent Janssen’in pozisyonu için, "Burada bir müdahale, şarj var. Fazla bir şarj var. Pozisyon için bir şey söylemek gerekirse penaltı." dedi.

5
Negredo’nun golünde ofsayt olmadığını ifade eden Abidal, "Beşiktaş’ın burada hakkının yendiğini söylemek gerekir. Ofsayt olmadığını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

6
Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma’nın da kırmızı kartının doğru olduğunu belirten Fransız futbol adamı, "Hakem oyunu baştan kontrol altına alamadı.

7
Ancak Quaresma’nın Valbuena’ya yaptığı harekette kırmızı kart gösterilebilirdi. Daha önceden kırmızı görebilirdi." dedi.

8
Atiba’nın pozisyonunda görüş açısının zorlu olduğunu ifade eden Abidal, "Görüş açısı için zor bir pozisyon. Sarı kart konusunda kesin bir şey diyemem ama penaltı doğru karar." şeklinde konuştu.

9
Ali Palabıyık’ın maçın sonucuna etki ettiğini ifade eden Eric Abidal, "Böyle bir maçı yönetmek zordur hakem için. Hakemi 1 maç üzerinden yargılamamak lazım. Ancak hakemin, maçın skoruna etki ettiği ortada." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...