Fernandes'ten Fenerbahçe'ye transfer açıklaması!

FutbolArena - Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edilen Fernandes’ten ilginç bir açıklama geldi.

1
Eski Beşiktaşlı futbolcu ve şu anda Lokomotiv Moskova’da forma giyen Manuel Fernandes, Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.
2
Lokomotiv Moskova’nın kampında yer alan ve son hazırlık maçında 2 gol atarak formunu her geçen gün arttıran Fernandes, Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki iddialara dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
3
Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova’da futbol hayatını sürdüren eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes, Fenerbahçe’ye gideceği yönündeki iddialara yanıt verdi.
4
Portekizli futbolcu yaptığı açıklamada, "Lokomotiv Moskova’da mutluyum. Fenerbahçe mi? Türkiye’de uzun süre forma giydim ve orada spekülasyon tarzında çok haberlere rastladım. O yüzden şaşırmadım." dedi.
5
Fernandes: "Türklerin güzel bir hayalgücü var çünkü. Sadece bu kadarını söyleyebilirim. Tabi ki yarın ne olacağını kimse bilemez ama ben Lokomotiv Moskova’da mutluyum ve takımıma elimden geldiğince katkı sağlamak istiyorum."
6
Futbola Benfica altyapsında başlayan Manuel Fernandes sırasıyla Portsmouth, Everton, Valencia, Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova formaları giydi.
7
Geçtiğimiz sezon 26 resmi maçta 9 gol, 11 asistlik performans sergileyen Manuel Fernandes’in 2019 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.
8
31 yaşındaki Manuel Fernandes Transfermarkt verilerine göre 3,5 milyon Euro piyasa değerine sahip.

Futbolarena anasayfasından devam...