Ersun Yanal'ın Fenerbahçe iddiası! "İlk 10'da bitiririz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gazeteci ve TV sunucusu Kenan Erçetingöz ile Göcek'te bir araya geldi

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertlielrde teknik direktör Ersun Yanal, 1 günlüğüne Göcek'e gitti. Burada gazeteci ve TV sunucusu Kenan Erçetingöz ile karşılaşan Ersun Yanal, takımla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Kenan Erçetingöz'ün sosyal medya hesabından paylaştığı video kısa sürede ilgi çekti.


Fenerbahçe Haberleri: Kenan Erçetingöz'ün Ersun Yanal paylaşımı


Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maç sonrası 1 günlüğüne Göcek'e giden teknik direktör Ersun Yanal, gazeteci Kenan Erçetingöz ile karşılaştı. Usta gazeteci Kenan Erçetingöz'ün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda konuşan Yanal, "Tatilde değilim. 1 günlük kafa dinleme diyelim. Sabah döneceğim. Fenerbahçe çok daha iyi olacak." dedi.

Kenan Erçetingöz, yaptığı paylaşımın üzerine, "Çok şey dedi de. Yazmam. İlk 10'da bitiririz dedi ama" ifadelerini ekledi.

Fenerbahçe Haberleri: Ersun Yanal'ın Trabzonspor maçı sonrası açıklamaları


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Takımdan görmek istediğinin her zaman bu olduğunu kaydeden deneyimli teknik adam bir kez daha herkese Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterdiklerini ifade etti. Ersun Yanal, "Helal olsun size. Çok iyi koştunuz. Maçın sonlarında iki kişilik oynadınız. Öyle mücadeleye olduğu sürece bizi burada kimse yenemez. Hepinizle gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri