Fenerbahçe'nin gençlerinden olay görüntü! Ne yaptılar?

FutbolArena - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Spartak Trnava’ya yenildi. Gruptan çıkmayı garantileyen Sarı-Lacivertliler için prestij maçıydı.  

1
Sarı-Lacivertliler’in çok fazla genç oyuncuya şans verdiği mücadelede Slovak ekibi tek golle kazandı. Fenerbahçe’nin gençleri ne yaptı?

2 Yiğithan Güveli
Yiğithan Güveli
20 yaşındaki futbolcu, ilk 11’de çıktığı dünkü mücadelede, defansta görev aldı. Rakibin ataklarını yerinde müdahalelerle kesen genç oyuncu, başarılı bir görüntü çizdi. Başarılı oyuncu, 79. dakika talihsiz bir sakatlık yaşayarak, saha kenarına alındı.

3 Mahsun Çapkan
Mahsun Çapkan
19 yaşındaki oyuncu, hücuma sık sık çıkarak, Slimani’yi topla buluşturdu. Özellikle ilk yarıda bulduğu bir pozisyonda kaleyi yokladı, fakat etkili bir vuruş yapamadı. Mahsun maç boyunca koştu, çabaladı ama bir türlü aradığı golü bulamadı.

4 Barış Alıcı
Barış Alıcı
21 yaşındaki başarılı orta saha, ligde de şans bulduğu maçlarda yaptığı bindirmeleri dün de gerçekleştirdi. Defansın arkasına sık sık koşular yapan Barış, 61’de Şener’in ’al da at’ dercesine yolladığı topu auta attı. Genç oyuncunun genel görüntüsü iyiydi.

5 Muhammet Çakı
Muhammet Çakı
18 yaşındaki oyuncu, ilk resmi maçına 73. dakikada bir diğer geleceğin yıldız isimlerinden Mahsun Çapkın’ın yerine dahil olarak çıktı. Sol bek mevkisinde görev alan Muhammet, ilk topla buluşmasında meşin yuvarlağı doğru kullandı.

6 Deniz Yılmaz
Deniz Yılmaz
18 yaşındaki futbolcu Yiğithan’ın sakatlığının ardından ilk kez resmi bir maçta sahne aldı. Genç oyuncu kısa sürede topla çok buluşamadı. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...